cashewnoten

Bestel hier jouw cashewnoten!

Wie kent ze niet, de cashewnoten! Een van de lekkerste en meest smaakvolle noten welke simpel te bestellen zijn via de website van Nutsupply.

Dat je deze noten ook direct kunt eten weten wij. Maar wist jij ook dat deze noten voor het avondeten te gebruiken zijn? Wat dacht je van sappige kippendijen met sugar snaps en cashewnoten? Krijg jij al honger? Lees dan snel verder!

cashewnoten

Hoe te bereiden met cashewnoten

Als eerste is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de kippendijen schoon zijn. Teveel vet eraan hebben zitten werkt niet in het voordeel van het gerecht zelf. Wanneer je dit hebt gedaan zet je een pan met water op voor de noodles. Vervolgens snij je de kippendijen in lange repen. De sugar snaps kan je ervoor kiezen om deze heel te houden. Persoonlijk raad ik je aan om hem één keer doormidden te snijden om de optimale smaak te behouden.

In de tussentijd zet je een wokpan op hoog vuur en bak je de kippendijen goudbruin. Vervolgens voeg je de sugar snaps toe met de cashewnoten. Dit laat je kort maar krachtig op hoog vuur bakken en daarna blus je het af met teriyakisaus. Je kunt er ook voor kiezen om een ander soort saus te nemen. Het ligt er maar net aan waar jouw smaak naar gaat! Nog even snel de noodles gaar koken en dit kan je toevoegen aan het vleesgerecht. Eet smakelijk!

cashewnoten

Ben jij vegetarisch, maar wil je wel een gerecht combineren met cashewnoten? Geen probleem! Vervang het kippenvlees voor artisjokken. Wel ervoor zorgen dat ze goed zijn uitgelekt zodat de smaken in het gerecht optimaal blijft.