Een management assistent opleiding vergroot je kansen op het krijgen van een baan

Als secretaresse, administratief medewerker of assistent help je andere mensen in het bedrijf. Je probeert hun lasten te verkleinen en probeert zoveel mogelijk te regelen zoals vergaderingen en afspraken plannen en de agenda bijhouden. Wil je dit graag voor het management gaan doen? Dan is de management assistent opleiding echt iets voor jou. Hierbij help je de lasten van het management of de directie te verkleinen door zoveel mogelijk dingen te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het boeken van zalen voor evenementen of vergaderingen, het deels verzorgen en boeken van teamuitjes, de agenda bijhouden en hier afspraken en vergaderingen inzetten. Dit doe je dan alleen voor het management, maar je zorgt daarmee meteen dat alles soepel verloopt. Daar heeft de rest van het bedrijf ook iets aan.

Als je de management assistent opleiding doet, heb je daarna een grote kans dat je ergens een baan kunt vinden. Assisten worden erg gewaardeerd en zijn voor veel mensen een fijne manier om wat lasten en nodige dingen af te dragen aan iemand anders. Hierdoor zijn er ook veel vacatures voor te vinden. Je kunt dit zowel parttime als fulltime doen, dat ligt helemaal aan het management.

Inhoud en vervolgopleiding management assistent opleiding

Als je de opleiding management assistent gaat doen, zul je worden voorbereidt op een functie als een assistent van het management. Je leert hoe je om moet gaan met Microsoft office en hoe je goed dingen kan plannen, organiseren en boeken. Nederlandse en Engelse kennis zijn hierbij belangrijk, dus ook dat word je geleerd. Voordat je de opleiding management assistent doet, moet je eerst de opleiding administratief medewerker met een voldoende afsluiten. Als je beiden hebt afgesloten, heb je twee prachtige diploma’s en kun je aan de slag.

Geef een reactie