Wat zijn mooie accessoires voor mannen?

Veel mannen denken bij accessoires gelijk aan hele vrouwelijke sieraden en riempjes en dergelijken. Toch bestaan er ook genoeg mannen accessoires! Denk hierbij aan horloges, armbanden, noem het maar op. Dit is zéker niet vrouwelijk en dit kan juist heel stoer en mannelijk overkomen. Daarom zie je tegenwoordig ook steeds vaker dat mannen accessoires gaan dragen. Maar wat zijn voor mannen nu mooie accessoires? Je leest het hier!

Armbanden

Ook mannen kunnen armbanden heel goed hebben. Dit staat erg leuk in combinatie met een horloge bijvoorbeeld. Armbanden die we tegenwoordig veel zien, hebben een stoer karakter en kunnen perfect gecombineerd worden met elke outfit. Denk bijvoorbeeld aan houten armbanden met kralen of een leren armband. Dit staat goed bij zowel een casual outfit als een stoere outfit of zelfs een formele outfit.

Horloges

Verder worden horloges erg veel gedragen door mannen. Hoewel dit eigenlijk een sieraad is, kan het ook zeker gezien worden als een accessoire. Een horloge kan een outfit namelijk helemaal compleet maken en zelfs nét even die extra touch geven die het nodig heeft. Een Diesel horloge staat bijvoorbeeld erg stoer en maakt de outfit erg mannelijk. Zo heb je ook horloges die heel klassiek zijn of juist heel retro. Dit hangt dus af van de smaak van de man.

Riemen

De meeste mannen dragen dagelijks een riem. De één doet dit vanwege praktische redenen en de ander vindt het gewoon mooi staan. Het is dan ook niet voor niets dat riemen ook behoren tot geliefde accessoires. Ook riemen kunnen een outfit nét even wat stoerder en mannelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte riem bij een spijkerboek en overhemd of bij het dragen van een pak. Het voordeel van riemen is dat deze goed passen bij elk soort outfit. De meest populaire kleuren zijn zwart en bruin.